5 regionális közgyűlés, 1300 kilométer, 39 küldött

2020.08.07

A héten tartották országszerte az MRSZ regionális közgyűléseit, amelyeken megválasztásra kerültek a szeptember 4-i tisztújító küldöttgyűlésén résztvevő küldöttek. Dr. Kovács Ferenc elnök és Ludvig Zsolt főtitkár mind az öt regionális közgyűlésen személyesen vett részt.

A küldöttválasztó közgyűléseken az MRSZ alapszabálya alapján kötelező napirend szerint a küldöttek megválasztására került sor, de minden helyszínen volt lehetőség további kérdések és javaslatok megvitatására is, mivel mind az öt helyszínen jelen volt Dr. Kovács Ferenc elnök és Ludvig Zsolt főtitkár is.

"A magam és a szövetség nevében is köszönöm mindazon tagszervezetek részvételét a közgyűléseken, akik megtiszteltek minket jelenlétükkel. Egy sikeres és tapasztalatokkal teli héten vagyunk túl, és bízom abban, hogy a küldöttgyűlésig le fog tisztázódni az elnökség tagjainak névsora is. A sportág 2015-höz képest rengeteget lépett előre: immár partnerként tekint a szövetségre az állami sportvezetés, a társ-szakszövetségek és a nemzetközi szövetségek is. További céljaink megvalósításához azonban sok tennivaló van még hátra, melyhez megfelelő vezetőkre és további összefogásra van szükség" - összegezte az elmúlt napokat Dr. Kovács Ferenc, aki a hét folyamán több mint 1300 kilométert utazott azért, hogy mind az öt regionális közgyűlésen részt vehessen.

hunvolley.hu