Az elnökség módosította a tesztelési protokollt

2021.01.06

Tisztelt Tagszervezetek! Az alábbi linkre kattintva olvashatják az MRSZ elnöksége által módosított Tesztelési protokoll, melyet kérünk betartani!

A főbb változások:

- NBI-es csapatok esetén 2021. január 01 után minden meccs előtt kötelező az Antigén gyorsteszt, de azon csapatok, illetve új játékos, vagy stábtag esetén, ahol 2020.december 31-ig nem volt beküldött dokumentum továbbra is szükséges a molekuláris laboratóriumi PCR teszt feltöltése

- Minden bajnokságra (felnőtt és utánpótlás, terem és strand) a Troponin szérum szint meghatározás vizsgálata nem lesz kötelező, de az MRSZ elnöksége ajánlja annak elvégzését

A jelenleg felfüggesztett utánpótlás bajnokságok esetében a 2021. január 16. utáni tesztelési kötelezettségek jelen protokollban való esetleges változásairól 2021. január 15-ig hoz döntést a testület.

Az elnökség az előírt és elvárt higiéniai előírások és a kellő odafigyelés mellett kéri, hogy a sportszakemberek fokozott figyelemmel kövessék nyomon a sportolók egészségügyi állapotát, kiemelten a terhelés során a pulzusértékeket, melyre megfelelő eszközök beszerezhetőek.

hunvolley.hu