Csatlakozz az Európai Sporthét eseménysorozatához!

2020.07.20

Szeptember 23-30- között ismét megrendezésre kerül Európa legnagyobb szabadidősport eseménysorozata, az Európai Sporthét. Az Európai Bizottság kezdeményezése immár hatodik éve hív sportolásra és sporteseményszervezésre szeptember utolsó hetében a #BeActive jegyében. A Magyar Szabadidősport szövetség, pedig nemzeti koordinátorként dolgozik azon, hogy Magyarországon idén is minél többeb aktivizálódjanak a Sporthét apropóján.

Az elmúlt 5 évben összesen 1600 esemény csatlakozott a Sporthéthez, közel 2 millióan mozogtak ezeken a programokon, amelyek minden megyére kiterjedtek. A kezdeményezéshez az elmúlt években számos nemzetközi szervezet, így az Európai Röplabda Konföderáció is csatlakozott.

A kampány az idei évben is a non-profit jellegű, ingyenes, vagy kedvezményes sportolási lehetőségeket biztosító események bevonására fókuszál, ugyanakkor a járványveszély következtében online események regisztrációjára is van lehetőség. Amennyiben valamely tagszervezetünknek van erre az időszakra eső eseménye, úgy regisztrálhatnak az Európai Sporthét hazai honlapján (www.europaisporthet.hu), ahol további információkat is találhatnak a rendezvényről. A kampánnyal kapcsolatos kérdéseket az info@europaisporthet.hu email címen, illetve a (+36 1) 460 6815-ös telefonszámon tehetik fel.

hunvolley.hu