Egyszerűsített regisztráció a Hunvolley Tv-n!

2022.05.24

Igazi sikertörténet eddig a Magyar Röplabda Szövetség televíziós weboldala a hunvolley.tv, amelyen munkatársaink folyamatos fejlesztéseket végeznek a portál indulása óta. Ezek közé tartozik - a nemzetközi trendhez igazodva - a mérkőzések megtekintéséhez szükséges egyszerűsített, ingyenes regisztráció is!

A 2021 tavaszán induló online csatorna az Extraliga, a Magyar Kupa és az utánpótlásdöntők mérkőzéseit is közvetíti, illetve elérhetőek rajta a válogatott meccsek felvételei, edzőtovábbképzések, szakmai előadások videói, valamint a Magyar Röplabda Szövetség magazinműsorai is.

A 2021/2022-es idényben összesen 110 női és férfi Extraliga mérkőzést közvetített a Hunvolley TV, s a mérkőzések minden igényt kielégítő full HD és HD minőségben kerültek a képernyőre, akárcsak a jelenleg is zajló országos utánpótlástornák találkozói.

A továbbiakban tehát a Hunvolley TV közvetítéseit egyszerűsített, ingyenes regisztráció után lehet majd megtekinteni. Ehhez mindössze egy névre és egy email-címre lesz majd szükség. A regisztrációs folyamat mindössze néhány másodpercet vesz majd igénybe.

hunvolley.hu