Elkészült a strandröplabda ob-döntő programja!

2021.08.10

A hétvégén rendezik meg az MKB-Pannónia Strandröplabda Országos Bajnokság döntőjét a Lupa Beachen, amelyen az U14-es és az U18-as korosztály is összeméri erejét a bajnoki címért. Az MRSZ-ben elkészítették a négynapos verseny sorsolását és lebonyolítási tervét.

A program ezúttal pénteken a leány U14-es korosztály küzdelmeivel kezdődik, amelyet a tervek szerint aznap teljes egészében le is bonyolítanak. A felnőtt ob-döntőn nincs selejtező, így a 16-16 legjobb páros szombaton kezdi meg a küzdelmeket a főtáblán. Ezen a napon alakul ki a legjobb négy mezőnye, majd vasárnap lesznek az elődöntők és az éremcsaták, valamint az U14-es fiúk versenye.

A felnőtt verseny esetén, ha szerda 18 óráig történik visszalépés, akkor a kiemeléseket (és a mérkőzések párosításait, ha szükséges) módosítani kell. Ha szerda 18 óra után történik visszalépés, akkor a párosítások változatlanok maradnak, a felszabaduló hely a várólistáról kerül feltöltésre.

Az egymillió forintos összdíjazású felnőtt verseny döntői 14 órakor kezdődnek, amelyeket az M4 Sport+ (Duna World) ezúttal is élőben közvetít!

Közérdekű információ a versenyzők számára, hogy minden versenyszámban a résztvevő párosoknak 8 és 10 óra között kell regisztrálnia a helyszínen! Valamennyi páros (felnőtt és utánpótlás, selejtezőben és főtáblán érintett egyaránt) köteles egységes felsőben és alsóban játszani a mérkőzéseit. Az egységes ruházatról a párosok (illetve egyesületük) maguk kötelesek gondoskodni és a regisztráció során ellenőrzésre bemutatni a szövetségi ellenőrnek. A felnőtt elődöntőkre és helyosztókra a szervező biztosít felsőt. Ezeket a mérkőzéseket a játékosok kötelesek a szervező által biztosított felsőben lejátszani.

A Strandröplabda Utánpótlás Magyar Bajnokság mérkőzésein edző működése megengedett. Az edzői működés feltételeit a versenykiírás részletezi. Az edzői működéshez előzetes regisztráció szükséges, melyet az alábbi űrlap kitöltésével tudnak megtenni az egyesületek:

https://forms.gle/www9zWdhtBQDJ19X9

BEJUTÁSI LEHETŐSÉGEK:

Az utánpótlás korosztályokban, pénteken (U14 Leány), vasárnap (U14 Fiú) és hétfőn (U18 Lány és fiú) lehetőség van párosonként 1 személy részére kísérőként regisztrálni, akinek szintén biztosítjuk az ingyenes beléptetést. Kérjük a párosokat ezt az alábbi linken tegyék meg: https://forms.gle/UL5hikgBbqmkS83u8

Fontos, hogy 1 személy csak 1 pároshoz regisztrálhat az utánpótlás korosztályokban. Amennyiben egynél több regisztrált kísérője vagy egy párosnak, úgy a hamarabb regisztrált személynek biztosítjuk az ingyenes strandra történő bejutást. Továbbá ez a belépés csak a pénteki, vasárnapi (U14 Fiú) és hétfői versenynapra szól. Amennyiben az utánpótlás korú páros, akihez a kísérő regisztrált, a hétvége folyamán a felnőttek között is indul, a regisztráció nem érvényes, a szombati és vasárnapi versenynapra jegyet kell váltani.

Az akkreditáció a sport és VIP pénztárban fog történni, így javasoljuk az autóval érkezőknek, hogy a sportparkolóban parkoljanak, ahonnan akkreditálva be tudnak sétálni a pályákhoz.

Az akkreditációval nem rendelkezők az eseményre előzetesen online vagy a pénztárban tudnak jegyet váltani kedvezményesen.

Online jegyvásárlás: https://jegy.lupato.hu/jegyek/beach/strandroplabda-ob-donto

Térkép: https://lupabeach.com/terkep

Akkreditáció: 13-as és 36-os kapu

Azoknak a sportolóknak és edzőknek, akik a hétvége folyamán nem versenyzőként vagy regisztrált edzőként vesznek részt, jegyet kell váltaniuk a belépéshez.

Minden más hozzátartozó, szurkoló és néző kedvezményes jegy vásárlására jogosult, mellyel nem csak a versenyre, hanem a strandra is beléphet.

Parkolással kapcsolatban több információt a Lupa Beach honlapján találhatnak: https://lupabeach.com/

forrás: hunvolley.hu