Hozzuk újra mozgásba az iskolákat! – Interaktív webináriumot szervezünk!

2022.03.25

Idén tavasszal lezárásra kerül a Magyar Diáksport Szövetség "EFOP 3.2.10-16-2016-00001 Tehetséggondozás sport által" című projektje. Az elmúlt öt év során számos, kiemelkedő jelentőségű szakmai produktumot valósítottunk meg, amelyekkel hitünk szerint nagyban hozzájárulunk ahhoz, hogy a fiatalok minél több minőségi mozgáslehetőséghez jussanak.

A projekt eredményeit, kiemelten annak a testnevelés oktatásban hasznosítható elemeit szeretnénk minden érintett szakembernek bemutatni egy webinárium keretében. Az interaktív online konferencia időpontja és témái:

Időpont: 2022. március 29. kedd 17.00 - 19.00

Témák, előadók:

A projekt eredményeinek bemutatása, legfontosabb számok és eredmények - Kókai Dávid

Az XFIT fejlesztés bemutatása - dr. Kälbli Katalin

A klaszter iskolafejlesztő program eredményei és jövőbe mutató fejlesztései: az Aktív Iskola program pilot - dr. Csányi Tamás, dr. Kovács Viktória Anna

A diáksportmegújítás főbb pontjai és hatásai: diáksportfesztiválok, grassroots filozófia - dr. Csányi Tamás

A konferencia Zoom platformon zajlik, amelyre előzetes regisztráció nem szükséges, bejelentkezni ezen a linken lehet.

Az interaktív webináriumon lehetőséget biztosítunk élő konzultációra, amelynek során megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket.

A webináriumot az MDSZ facebook oldalán élőben közvetítjük, de azok számára, akik nem tudják élőben követni, utólag is visszanézhető lesz.

Ezúton szeretettel meghívunk az eseményre, bízva abban, hogy a szakmai eseményen számos érdekes, új szakmai információval gazdagodhatsz!

mdsz.hu