Lezajlott a továbbképzés a Játékpálya-felmérő Szövetségi Keret tagjainak

2021.08.24

A továbbképzés előadásain többek között az MRSZ szervezeti átalakulása, a Versenyiroda szerkezete, a Játékpálya-felmérő Szövetségi Keret előző 3 éves fejlesztése, a felmérési szintek és felmérők beosztása mellett, a felmérők feladatai és kötelezettségei téma kapott nagyobb hangsúlyt. Az előadók a szükséges elektronikus rendszerhasználatra, és a gyakorlatra helyezték a hangsúlyt. A workshop kérdésekkel és megválaszolásukkal zárult, ahol a felmerült témák teljes mértékben a gyakorlati munka magas szintű megvalósítását segítik elő. A Kerettagok a továbbképzés végén motiváltan vállalták el a feladatot.

A Játékpálya-felmérő Szövetségi Keret tagjainak ebben a szezonban nagyjából 200 játékpályát kell másfél hónap alatt felmérniük, melyet a felmérés után a Versenyiroda hitelesít. A rendelkezésre álló 6 hét alatt, hetente 30-35 játékpálya felmérése valósulhat meg, de a 17 fős keret lehetőséget biztosít arra, hogy szükség esetén akár több játékpálya is felmérésre kerüljön. Munkájukhoz fegyelmezettséget és kitartást kívánunk.

A sportszervezetek a Back Office megfelelő felületén kérhetik a játékpályák felmérését a Versenyirodától. Ezúton is kérjük a sportszervezeteket, hogy a felmérések zökkenőmentes és gyors lebonyolítása érdekében segítsék elő a felmérők munkáját.

hunvolley.hu