Nemsokára indul a jegyértékesítés a magyarok Eb-mérkőzéseire

2021.08.01

Augusztus 18-án kezdődik a női röplabda Európa-bajnokság, melyet négy ország - Szerbia, Bulgária, Horvátország és Románia - közösen rendez. A mieink a C csoportban, a horvát Zadar városában játsszák a csoportmérkőzéseiket.

A CEV (Európai Röplabda Szövetség) egyelőre a kolozsvári és a plovdivi mérkőzésekre nyitotta meg a jegyvásárlási felületet, de napokon belül a magyar válogatott találkozóira is vásárolhatunk belépőt.

A jegyvásárlási felületen a Tickets for ZADAR résznél választhatunk kétféle belépő közül:

Team Tickets /a válogatott minden mérkőzésére szól/

1. Erre kattintva hat darab jegyet látunk. Azt a jegyet válasszuk ki, amely HUN-ra végződik. A Next gombbal léphetünk tovább.

2. Itt kiválaszthatjuk a helyünket. A rendszer a legjobb székeket ajánlja fel nekünk, de ha szeretnénk magunk kiválasztani az ülőhelyeket, a Seating chart fül alatt keresgélhetünk az interaktív térképen. A sötétkék Tickets téglalapra kattintva láthatjuk a kiválasztott jegyeket, majd a Continue to checkout gombbal léphetünk tovább a fizetési felületre, amivel lezárul a vásárlás.

Day Ticket /az adott nap minden mérkőzésére szól/

A jegyvásárlás menete megegyezik a fentebb leírtakkal.

Fontos még tudni, hogy az Európa-bajnokságot a járványügyi helyzet szigorú betartásával fogják megtartani. Ennek részleteiről nemsokára tájékoztatjuk Önöket.

A zadari mérkőzéseknek a több mint 8500 néző befogadására alkalmas, impozáns látványt nyújtó Krešimir Ćosić Hall ad otthont. Korábban többek között ez a csarnok adott otthont a 2009-es férfi kézilabda világbajnokság mérkőzéseinek, emellett az idei UEFA Futsal Bajnokok Ligája döntőjét is itt rendezték.

A magyar válogatott Eb programja:

augusztus 20., péntek: 20.15 Magyarország-Szlovákia
augusztus 21., szombat: 20.00 Magyarország-Svájc
augusztus 22., vasárnap: 20.00 Magyarország-Olaszország
augusztus 24., kedd: 17.00 Magyarország-Horvátország
augusztus 25., szerda: 18.00 Magyarország-Fehéroroszország

hunvolley.hu