U11 leány: várjuk a következő megmérettetést - Nagy Gabriella beszámolója

2023.05.02

2023.04.29-én szombaton ismét U11-es forduló zajlott a Tahitótfalui Sportcsarnokban. A mérkőzések 2 csoportban, 3 pályán zajlottak. 14 kezdő valamint 9 haladó, összesen 23 csapat részvételével.
32+22= 54 mérkőzés szerepelt a programban.
A terem tele volt edzőkkel, gyerekekkel és hozzátartozóikkal. A reggeltől estig tartó rendezvényen két csapatunk is részt vett. Kezdő 'B' csapatunk megilletődve ugyan, de vidáman játszott. Egyre többször sikerült kijátszaniuk a 3 érintést. A nyitásfogadásban sokat kell még fejlődniük. A szervák mindkét csapatunknak nagyon jól mentek. 'A' csapatunk már nagyon szép összeszedett játékkal küzdött ellenfeleivel. Hosszas labdamenetek és szép támadások övezték a játékukat. Minden gyerek ajándékot és gyümölcsöt kapott a verseny végeztével. A nap végére mindenki kellemesen elfáradt. Már nagyon várjuk a következő megmérettetést!

Köszönöm segítőim munkáját akik utolsó pillanatban elvállalták a feladatot és fáradhatatlanul vezették a mérkőzéseket! Valamint Batáriné Balázs Erzsébetnek aki, az egész rendezvényt koordinálta!
Hajrá Dunakanyar!! - Nagy Gabriella beszámolója